• Skribent REKEN

CL tillbaka med besked: Man City - Real Madrid

Champions League är tillbaka och bjuder på ett pangmöte direkt - Manchester City tar emot Real Madrid i det andra av två möten.


City vann första mötet med 2-1 så Real måste göra minst två mål ikväll för att ta sig vidare vilket borde öppna upp för en offensiv tillställning.


Manchester City i all ära men det här är Real Madrids turnering. Räkna med att Zidanes mannar kommer att göra allt för att vända på steken här. Real visade mästarklass efter uppehållet med tio raka(!) segrar och en avslutande oavgjord. Dessutom höll de nollan i sex av matcherna.


Stort avbräck för Real såklart att mittbacksgeneralen Sergio Ramos saknas efter det röda kortet i första mötet.


I City saknas Sergio Kun Aguero och ställer man istället upp med Gabriel Jesus där framme så ser vi det som en klar försvagning.


Alla vet vid det här laget vilken kapacitet City har men när vi hittar över tre gånger pengarna på de mesta mästarna från Madrid så kan vi inte blunda för det, och med cashen tillbaka på kryss så känns det givet!


Real Madrid att vinna (insatsen tillbaka vid oavgjort)

Odds 4.20

Units 3/3


Spelet hittar du hos ATG

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform