• Skribent REKEN

En blandad kompott av hockey ikväll!

Uppdaterat: 21 okt. 2020

Vi har en hel del hockeymatcher med gott spelvärde ikväll!

Ett frölunda som gick på grund i senaste matchen, nu tror vi dem har laddat om och har tre poäng i sikte! Ett Malmö som inte glänser på isen och har det skakigt i förening får det tufft mot ett hungrigt Frölunda. Spik!


Lokomotiv Yaroslavl dominerar och visst ska dem bara städa av Spartak Moscow! Offensiven sitter fint men bakåt finns det en del att jobba på, överspelet kan finnas intressant också.


Henning Blue Fox från Danmark var favoriter i förra matchen men fick sig en rejäl kalldusch. Nya tag nu och när det serveras ett odds till 2.45 så tar vi det utan att blinka!


Västervik spelar stabil och bra hockey med fina kontringar, mot ett trött Mora kan det mycket väl bli vinst. Västervik trivs på bortaplan och det stärker vårt spel.


Björkarna håller sån otroligt hög klass, det var nog många som trodde senaste matchen skulle sluta med tennissiffror men motstånd gavs. Idag kan det mycket väl bli att man släpper på tömmarna och rullar ut sina offensiva kanoner. Se upp här kommer björkarna!


SPELTIPS


Frölunda att vinna

Odds 1.82

Units 3/3


Lokomotiv Yaroslavl att vinna

Odds 1.65

Units 3/3


Herning Blue Fox att vinna

Odds 2.45

Units 1/3


Västervik att vinna (moneyline)

Odds 2.22

Units 1/3


Björklöven att vinna period 1

Odds 1.76

Units 2/3

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform