• Skribent REKEN

Europatipset Mitt-i-veckan

Det bjuds på fotboll runt om i Europa vilket bäddar för en Europakupong hos Svenskaspel.


Manchesterlagen är föga förvånande solklara favoriter i sina respektive matcher. Manchester City har fått upp farten rejält och blir svårstoppade framöver, spik. United ska vinna sin match borta mot Fulham men vi höjer ett varningens finger för att Fulham kan stå emot, vilket de har bevisat förr.


I Italien spelas Supercupen där vi tror Napoli drar det längsta strået, Juventus såg bleka ut mot Inter i helgen medan Napoli var otroligt effektiva mot Fiorentina (6-0).


I Spanien lär Celta Vigo få det tufft utan anfallaren Iago Aspas. De kommer också från tre raka förluster medan hemmalaget Betis kommer från tre raka vinster. Formen talar för en etta.

Villareal är tydliga favoriter men krysset ska med då Granada är hack i häl och stigande form med två raka segrar i bagaget.

Getafe vann senast men annars är det inte mycket positivt för varken dem eller jumbon Huesca. Getafe är favoriter men vi kan inte luta oss mot dem utan tar med alla tecken.


I Frankrike tar Marseille emot Lens som de trivs bra mot. Vi tror att de krigar till sig en seger här.


Tyskland och Bundesliga då? Stuttgart får tipset tack vare form och kvalité medan både Freiburg och Frankfurt ser bra ut för dagen! De sistnämnda fick tillbaka Luka Jovic från en misslyckad sejour i Real Madrid och han visade klass direkt med två mål på hemmaplan senast, öppet!


I Championship tror vi som vanligt på jämna och målsnåla matcher men där Nottingham sticker ut med sina form, inte minst på hemmaplan.


RekenRaden och speltips denna vecka blir således:

 1. Fulham - Man U x2

 2. Man City - Aston Villa 1

 3. Juventus - Napoli 2

 4. Getafe - Huesca 1x2

 5. Real Betis - Celta Vigo 1

 6. Villareal - Granada 1x

 7. Bielefeld - Stuttgart 2

 8. Freiburg - E. Frankfurt 1 2

 9. Marseille - Lens 1

 10. Cardiff - QPR 1x

 11. Huddersfield - Millwall 1x

 12. Nottingham - Middlesbrough 1

 13. Birmingham - Preston x2

192 rader, 1 helgardering, 6 halvgarderingar


Spelstopp 18.59 20/1, missa inte och lycka till!

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform