• Skribent REKEN

Jackpot på Stryktipset 30 januari

Strykan, Stryket eller Stryktipset är tillbaka i "vanlig" skepnad nu på lördag, med inledande matcher från Premier League och avslutande från The Championship. Dessutom, 13 miljoner i jackpot! Här kommer speltips och systemförslag denna vecka, häng med!


1. Arsenal - Man United 1

Helgens match! Två lag som mår bra för dagen, även om United åkte på en smäll hemma mot jumbon senast, får se om de kan ställa om här. Chansar med ettan här då jag tror att motivationen hos Arsenal är större. De har även trivts bra mot United senaste mötena.

2. Man City - Sheffield U 1

Sheffield United tog en förvånansvärd seger mot Man United borta så sent som i onsdags. Mot City borta (som går som tåget) har de nog inget att hämta. Spik!

3. Crystal Palace - Wolverhampton 1x2

Två lag som går trögt. Wolves är det stabilare laget men har svårt att göra mål. Skulle jag välja sida så tar jag bortalaget men här åker alla tecken med!

4. Southampton - Aston Villa 1 2

Tveklös gaffel. Två lag som kör, och som sällan kryssar. Villa borde avgjort tidigt mot Burnley sist men åkte istället på en förlust. Upplagt för målkalas!

5. West Brom - Fulham 2

Två lag i botten som troligtvis inte håller för Premier League men där Fulham är det bättre laget och är det någon match de ska vinna så är det mot West Bromwich. Utgår från tvåan men ta med krysset på större system.

6. Cardiff - Millwall x

Stark upphämtning av Cardiff (från 0-2 till 2-2) senast mot Barnsley. Båda ligger på 30 pinnar och senaste sex möten har slutat oavgjort, jag utgår från krysset.

7. Rotherham - Swansea 1x2

Botten mot toppen. Swansea starkare och bättre men hade en tuff batalj med en man mindre mot Brentford häromdagen, där de turligt fick med sig ett kryss. Fin form på Rotherham och låg streckning så alla tecken åker med!

8. Huddersfield - Stoke x2

Kryssglada Stoke gästar Huddersfield som har tre raka hemmaförluster, och fem raka totalt. Därav fördel bortalaget.

9. Blackburn - Luton 1 2

Luton har skrällt flera gånger denna säsong medan Blackburn blandar och ger. Litar inte fullt ut på hemmalaget och tvåan kan rensa fint!

10. Sheffield W - Preston 1 2

Sheffield Wednesday har tre raka hemmasegrar och trivs bra hemma mot Preston. Däremot är de sällan att lita på och när Preston sällan kryssar känns gaffeln given!

11. Birmingham - Coventry x

Derby där Birmingham är favoriter. Senaste fem har slutat oavgjort och jag tror på en jämn fight nu också. Två lag med usel form så delad pott är de nog nöjda med. Inte minst Coventry som ligger tre poäng före i tabellen.

12. Derby - Bristol City 1x

Ganska bra form på båda men fördel Derby som är lite på gång efter en tuff period, samt hemmaplan!

13. Nottingham - Barnsley 2

Barnsley ska vara det bättre laget och det syns även i tabellen. Nottingham blev överkörda av Swansea senast och borde få det tufft här. Liten chansning på tvåan men ta med krysset om ni har råd!2 helgarderingar

5 halvgarderingar

288 rader


Spelstopp som vanligt lördag 15.59


Lycka till!


Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform