• Alfa Bets

NFL 17/10!

Speltips


Detroit Lions - Cincinnati Bengals

Över 46.5 Poäng

Odds: 1.90

Units: 2/3


Detroit har en tendens att hamna i matcher där det svänger fram och tillbaka och görs mycket poäng. Dessutom är de utan vinst den här säsongen så därför har de ingen anledning till att spela konservativt.


Chicago Bears - Green Bay Packers

Över 44 Päng

Odds: 1.90

Units: 2/3


Rivalmöte vilket kan göra det mer tillknäppt än vad det bör vara, men Green Bay är en poängmaskin och deras försvar är skadedrabbat så det bör göras poäng här.


Carolina Panthers - Minnesota Vikings

Över 45.5 Poäng

Odds: 1.90

Units: 2/3


Även här gillar jag poäng. Minnesota brukar hamna i så kallade "shootouts".


Cleveland Browns - Arizona Cardinals

Browns -3

Odds: 1.90

Units: 2/3


Arizona har kanske varit NFL's bästa lag hittills den här säsongen och de är det enda laget som har vunnit varje match. Men deras head coach testade positivt för covid i veckan och missar matchen vilket är ett stort avbräck då han även är den som styr de offensiva spelmönstrena vanligtvis.


New England Patriots - Dallas Cowboys

Patriots +3.5

Odds: 1.90

Units: 2/3


Det här är en match där jag tror att New England vinner matchen på sidlinjen. Bill Belichick är helt enkelt för bra för Mike McCarthy och Dallas Cowboys tränarstab. Tror han kommer få igång laget med en vinst här.


Indianapolis Colts - Houston Texans, Chicago Bears - Green Bay Packers

Colts -4 och Packers vinst

Odds: 1.88

Units: 2/3


En dubbel hittar vi även här. Colts vinner bara den här matchen mot Texans och jag tycker även Green Bay borde göra jobbet mot Chicago!


Oddsen hittas på Bet365

Alfa Bets!

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform