• Alfa Bets

Söndagens NFL Tips!

Speltips


Jacksonville Jaguars - Denver Broncos (19.00)

Jaguars +6

Odds: 1.90

Units: 2/3


Jacksonville inledde med en riktigt svag insats medan Denver vann deras första match. Däremot tycker jag att handikapplinjen är fel här. Den borde ligga runt +3 för Jacksonville till samma odds.


Pittsburgh Steelers - Las Vegas Raiders (19.00)

Över 47 Poäng

Odds: 1.90

Units: 1/3


Visserligen är Steelers starka defensivt, men Raiders är deras raka motsats. Blir nästan alltid mycket poäng när de spelar. Dessutom ska vädret vara perfekt för anfallsspel så jag tror på överspel här!


Carolina Panthers - New Orleans Saints (19.00)

Panthers +3

Odds: 1.95

Units: 2/3

-

Över 44.5 Poäng

Odds: 1.90

Units: 1/3


New Orleans imponerade stort i premiären men lite skadeproblem inför den här matchen och ett covidutbrott bland ledarstaben gör att jag blir tveksam här. Tycker även att handikappet på poäng i matchen är något låg så slänger in en peng där också!


Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers (19.00)

49ers -3

Odds: 1.95

Units: 2/3

-

Under 49 Poäng

Odds: 1.90

Units: 2/3


Gillar verkligen 49ers här. De är i grund och botten ett riktigt bra lag som fick förra säsongen förstörd pga skador, men i år kommer de vara med i slutspelsstriden igen. Dessutom tror jag på underspelet här. Ser inte hur Eagles ska kunna komma igenom 49ers försvar särskilt ofta i den här matchen.


Los Angeles Chargers - Dallas Cowboys (22.25)

Cowboys +3

Odds: 1.90

Units: 2/3


Cowboys har visserligen många spelare på skadelistan inför morgondagen men jag tror ändå på dem. De såg riktigt bra ut i premiären och vanligtvis är de riktigt starka på bortaplan


Seattle Seahawks - Tennessee Titans (22.25)

Titans +6.5

Odds: 1.90

Units: 2/3


Gillar verkligen det här oddset. Överreaktion av spelmarknaden efter Titans svaga inledningsmatch. Får man 6.5 poäng på Titans så måste man spela på det!


Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs (02.20)

Ravens +3.5

Odds: 1.90

Units: 1/3


Chiefs är enligt många det bästa laget i NFL och står därför som favoriter i varje match de spelar. Jag gillar läget för Ravens här dock. De är också ett av topplagen i ligan och inledde med en snöplig förlust i premiären borta mot Raiders. Tror revanschlusten är enorm och Ravens kan vara livsfarliga på hemmaplan som underdogs.


Oddsen hittas på Bet365

-Alfa Bets


Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform