• Skribent REKEN

Söndagsångest på Friends

Har ni söndagsångest? Vänta bara tills de här gubbarna ska ut och tampas med varandra.


Det var bara en och en halv månad sedan de möttes, och redan då hade båda kniven mot strupen. Helsingborg gick segrande ur den striden. Därefter har det stormat kring AIK som bekant har bytt tränare, spelsystem osv och nu även fått in några nyförvärv som ska rädda dem.

EN match, det är vad båda lagen har lyckats gå segrande ur sedan den där omgången i mitten av juli, när de möttes senast, och när Helsingborg vann med 2-0. Det var ångestfyllt då, så gissa hur känslan är nu.


Denna gång är det Helsingborg som ska sätta sig i bussen och ta sig upp mot Stockholm och Solna, men denna gång är det AIK som går segrande ur striden. Och strid kommer det bli. Snyggt kommer det troligtvis inte att vara. Men AIK kommer kriga för alla tre poäng. Det måste dom.


Efter denna match väntar för AIK:

BK Häcken hemma

Sirius borta

Malmö borta

Hammarby hemma


Det är fyra kommande matcher som heter duga, och det minsta AIK behöver inför dessa är en gnutta självförtroende och allra helst tre färska poäng.


Med detta i åtanke tror vi att AIK vinner matchen tillslut, kanske efter ett tidigt mål som ska försvaras och med ett Helsingborg som jagar kvittering och skapar hörnor, och mest troligt efter mycket kamp och en hel del gula kort!


AIK - Helsingborg

AIK att vinna matchen

Odds 1.78

Units 3/3


Över 3,5 kort

Odds 1.66

Units 3/3


Helsingborg flest hörnor

Odds 4.50

Units 2/3


Spelen och oddsen hittar ni på ATG

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform