• Skribent REKEN

Speltips : Stryktipset 8/5

Återigen dags för Stryktipset och denna gång bjuds det på en salig blandning från Europa, då Championship avgörs redan 13.30 på lördagen. Det hindrar inte oss från att syna denna kupong och ta fram speltips och radförslag, tvärtom, nu kör vi!

1. Manchester City - Chelsea 1 2

En liten försmak på CL-finalen där City har stormat mot titeln i Premier League länge medan Chelsea, som ser så ruskigt stabila ut med Tuchel vid rodret, inte blir att räkna bort!

2. Liverpool - Southampton 1

Två besvikelser denna säsong där Soton är på säker mark och inte har mycket att spela för. Pool däremot kan göra ett sista ryck mot de där åtråvärda Europaplatserna. Grejar detta hemma!

3. Sheffield United - Crystal Palace 1 2

Sheffield United utslaget. Crystal Palace uselt. Frågan är om Sheffield ställer in skorna eller om de kan spela mer avslappnat nu? Crystal Palace BORDE ju vinna mot ett utslaget Sheffield men vi förlitar oss mer på en gaffel.

4. Elfsborg - Kalmar 1x

Kalmar och Rydström på en fjärdeplats efter fyra omgångar, vem hade anat det när de inte lyckats vinna på hemmaplan på ett år? Tuff bortamatch mot ett stabilt Elfsborg väntar och vi streckar från vänster, men ta med alla tecken om du har råd.

5. Örebro - Halmstad 2

Sämsta tänkbara start för Örebro med 0 gjorda och 9 insläppta mål. Halmstad fokuserar på försvaret och ser ut att bli svårforcerade. Lyckades slå Häcken i premiären och sedan har det blivit 1 poäng på de resterande tre matcher. Örebro ser helt enkelt för dåliga ut. Tvåa.

6. Barcelona - Atletico de Madrid 1

Atletico de Madrid som hade titeln så gott som klar kan nu få se den glida ur händerna efter en slarvig vår. Barca går om vid seger och vi tror att de lyckas med det. Messi avgör.

7. Athletic Bilbao - Osasuna 1

Starkt av Bilbao att förstöra Sevillas gulddrömmar på bortaplan senast (0-1). Hemma är de ännu starkare och vinner komfortabelt detta.

8. Cadiz - Huesca x2

Två lag som kommer från 1-0 segrar. Huesca kämpar för överlevnad och varje poäng är viktig. Vi tror att motivationen väger över hos bortalaget.

9. Fiorentina - Lazio 2

Lazio brukar gå segrande ur dessa möten och gör även så denna gång. Bortalaget har fin form och har en Europaplats att kriga för. Fiorentina har visserligen bara fyra poäng ner till nedflyttning men det ska inte vara någon fara. Bra spiktvåa.

10. Lyon - Lorient 1

Styrkebesked och en sen vändning för Lyon senast mot Monaco och gulddrömmarna lever, inte minst Champions League-platserna. Lorient är precis ovanför strecket men är där av en anledning. Bortaspelet är inget att hurra över. Lyon lär bli överstreckat men ska vinna detta.

11. Bayern München - Mönchengladbach 1 2

Bayern kan säkra titeln vid seger, kanske även innan matchen drar igång beroende på hur det går för Leipzig mot Dortmund. Gladbach kan mycket väl ge hemmalaget en match och framför allt om titeln redan är säkrad.

12. Dundee U - Hibernian x2

Vi tar oss till Skottland och semifinal i den Skotska cupen. Dundee United har haft det tufft mot Hibernian och det är statistik vi gärna lutar oss emot. Spännande spiktvåa men gardera med krysset.

13. Galatasaray - Besiktas 1x2

Sist ut denna lördag är turkiska Super Lig. Besiktas kan så gott som säkra titeln här. Samtidigt som Galatasaray vid seger har en liten chans till den turkiska ligatiteln. Frejdigt och gaffel kanske ett alternativ samtidigt som Besiktas gärna tar ett kryss här. Vi helgarderar match 13!


1 helgardering

6 halvgarderingar

192 kr


Spelstopp lördag 8/5 och spelar gör du här


Lycka till!

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform