• Skribent REKEN

Stryktipset och jackpot

Då är vi tillbaka i England när det återigen är dags för stryktipset hos Svenska Spel. Jackpot på tio miljoner hade ju inte smakat fel så här i slutet av november. Vi hittar tre matcher från Premier League och resten från The Championship.

  • Hur som helst så inleds kupongen med Premier League och toppmötet i London där Tottenham tar emot Manchester City. Jämnt på förhand såklart även om många oddssättare håller City som klara favoriter. Här gillar vi dock streckningen från vänster men alla tecken välkomnas.

  • Manchester United tar emot West Bromwich och United har inte rosat marknaden på hemmaplan men de känns ändå på gång, med Bruno o co. Tänkbar spik absolut då West Brom verkar vara helt odugliga.

  • Den tredje matchen från toppdivisionen är Aston Villa - Brighton. Villa som är lite av en gåta slog Arsenal med 0-3 senast och ska ses som favoriter. Brighton vet däremot hur man gnuggar till sig poäng på bortaplan så ett kryss är inte otänkbart.

Vad har vi i Championship då?

  • Jo, dunderfavoriten Swansea hemma mot Rotherham. Där de sistnämnda kommer stärkta från en seger, se upp!

  • En sedvanlig gaffel när Sheffield Wednesday spelar, då de aldrig verkar gå att lita på, denna gång borta mot Preston.

  • Stoke tar emot Huddersfield där det troligtvis blir en jämn kamp men där spiketta är ett alternativ som vi gillar.

  • Pukki - den finska målsprutan i Norwich ska bege sig till Riverside Stadium och möta Middlesbrough som vägrar släppa in baljor. Lysande form på båda lagen men framför allt på Pukki som nätat två gånger om för Finland under uppehållet.


1. Tottenham - Man City 1x
2. Man U - West Brom 1
3. Aston Villa - Brighton 1x
4. Middlesbrough - Norwich x2
5. Luton - Blackburn 1 2
6. Barnsley - Nottingham 1x
7. Millwall - Cardiff 1
8. QPR - Watford 2
9. Bristol C - Derby 1 2
10. Preston - Sheffield W 1 2
11. Stoke - Huddersfield 1
12. Swansea - Rotherham 1 2
13. Wycombe - Brentford 2

8 halvgarderingar

256 rader


Spelstopp 15:59 i sedvanlig ordning. Lycka till!

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform