• Skribent REKEN

Stryktipslördag 6/2

Ännu en kupong på Stryktipset ska synas! Luriga matcher i vanlig ordning där vi räknar bort en del favoriter. Idel Engelska matcher igen från både Premier League och The Championship. Häng med på

våra speltips och radförslag!


1. Man United - Everton 1x

United solklara favoriter men Everton ska inte underskattas. Krysset rensar fint.

2. Newcastle - Southampton x2

Kan Soton hämta sig från stjärnsmällen (0-9) mot United i veckan? Newcastle åkte på en 2-1 förlust mot Crystal Palace. Håller Southampton som det bättre laget och de lär fokusera på att hålla tätt. x2!

3. Burnley - Brighton x2

Fin form på Brighton som senast försvarade sig till seger mot Liverpool. Här blir matchbilden dock annorlunda. Jämnt. Målsnålt. Lite fördel Brighton.

4. Fulham - West Ham 2

West Ham ångar på och nu även med nyförvärvet Lingard som hängde två i debuten. Vem hade anat det? Ett desperat Fulham borde inte vara några problem för The Hammers.

5. Middlesbrough - Brentford 2

Ett PL-jagande Brentford känns som en bra spik till ca 50%.

6. Stoke - Reading 1x2

Här luktar det kryss lång väg. I alla fall om vi ska lite på statistiken och inbördes möten. Stoke har inte vunnit på bra länge och Reading blandar och ger. Alla tecken är att föredra!

7. Bristol City - Cardiff 1

Fyra raka hemmasegrar för Bristol City lockar till spik. Cardiff har inte rosat marknaden den senaste tiden.

8. QPR - Blackburn 1 2

Vi gillar gaffeln när Queens Park Rangers spelar. Fördel Blackburn men dessa två blandar och ger så en etta-tvåa känns rimlig!

9. Luton - Huddersfield 1

Luton Away! Många som stött på patrull där denna säsong. Huddersfield med sin dåliga form blir nästa i raden!

10. Barnsley - Derby x2

Derby kändes på gång innan de åkte på 0-3 mot Rotherham senast. Revanschsugna här!

11. Millwall - Sheffield Wednesday 1x2

Här rekommenderas alla tecken! Millwall är tajta bakåt, framför allt hemma där de inte släpper till mycket. Vinner sällan på hemmaplan och när Sheffield Wednesday kommer från en seger mot Bournemouth kan det sluta hur som helst.

12. Bournemouth - Birmingham 1

Bournemouth har tappat stinget men kan bättre. Trivs väldigt bra mot Birmingham så vi lämnar ettan ensam. För den som har råd rekommenderas det lågt streckade krysset.

13. Preston - Rotherham 2

Fin form på Rotherham som kämpar för säker mark! Chansspikar bortalaget som känns bättre för dagen, och mer motiverade!


 

2 helgarderingar

5 halvgarderingar

288 rader


Spelstopp lördag 6/2 15:59 på Svenskaspel


Lycka till!

/Reken

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform