• Skribent REKEN

Systemförslag: Topptipset

Idag bjuds vi på en helengelsk kupong på Topptipset. Premier League och Championship delar på raden som Svenskaspel kryddar med 250 000 kr, ingen dålig tisdag detta! Häng med när vi ger er våra speltips och förslag!


1. Wolverhampton - Arsenal x2

Wolves har det tungt för tillfället och sedan Jimenez skada har de väldigt svårt att göra mål. 1-0 - förlust senast mot Crystal Palace medan Arsenal kryssade hemma mot Man United. Ett Arsenal på uppgång får tipset, x2 känns stabilt!

2. Man United - Southampton 1x2

Förlust hemma mot Sheffield United följdes upp av 0-0 mot Arsenal för Man U, som verkar ha tappat den fina form man haft. Soton spelar en offensiv fotboll och gör det bra, borde fått med sig något mot Villa i helgen (förlust 0-1). Det känns som en öppen historia och när United streckas hårt tar vi med alla tecken!

3. Newcastle - Crystal Palace 1x2

Två lag med usel form som båda lyckades vinna i helgen. Känns som jämbördiga lag där Crystal Palace ändå får ses som lite starkare i grunden, även om hemmaplan talar för Newcastle. Svårt. Öppet. Alla tecken!

4. Sheffield United - West Bromwich 1

Jumbon gästar nästjumbon och här gäller det för Sheffield United att ta rygg på West Brom även om det poängmässigt ser mörkt ut för överlevnad. Sheffield har ryckt upp sig på slutet och får tipset. Bra spik till under 60 %!

5. Millwall - Norwich x2

Segertåget tog stopp för Norwich som inte har lyckats göra mål på de två senaste matcherna. Leder alltjämt The Championship och kvalitet finns där. Millwall står upp bra mot de flesta men tar sällan segrar. Senaste hemmasegern kom i oktober. Vi tror att Norwich hoppar på vinnartåget igen men garderar då Millwall är kryssglada, inte minst på hemmaplan.

6. Rotherham - Derby x2

Derby har vaknat! Tre raka 1-0 - segrar och därmed viktig klättring i tabellen. Rotherham ligger 5 poäng bakom och har två matcher innestående vilket gör att denna blir väldigt viktig. Målsnålt att vänta och Derbys form öppnar för x2, som räcker långt!

7. Wycombe - Birmingham 1 2

Sista chansen (?) för jumbon Wycombe som har långt upp till säker mark. Måste vinna vilket inte är omöjligt mot ett svalt Birmingham. Känns som detta kan sluta hur som helst, vilket bäddar för en gaffel!

8. Coventry - Nottingham 1

Ännu en viktig match i botten. Nottingham har sista säkra platsen för tillfället men här blir det tufft. Coventry är starka på hemmaplan där de sällan förlorar. Klättrar också fyra placeringar vid seger och upp till säkrare mark. Spik Coventry!


2 helgarderingar

4 halvgarderingar

144 rader


Spelstopp 18.59 på Svenskaspel.se

Missa inte tisdagsunderhållningen och lycka till!


Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform