• Skribent REKEN

Topptipset med 250 000 kr extra

Det är måndag igen och vi lägger en fullspäckad fotbollshelg bakom oss, men trots det finns det några matcher runt om i Europa att syna när vi tar oss an kvällens Topptips på Svenskaspel. Kupongen inleds med ett hett Londonderby och innehåller allt från Danmark och Portugal till andraligan i såväl Tyskland som Spanien, lurigt helt enkelt! Svenska Spel kryddar potten med 250 000 vilket inte är fy skam.
Speltips för Rekenraden ikväll blir:
  1. Chelsea - West Ham 1x2

  2. Burnley - Wolverhampton 2

  3. Midtjylland - Nordsjälland 1

  4. Santa Clara - Guimaraes 1x2

  5. Karlsruher - Hamburg 1 2

  6. Mirandés - Albacete 1x

  7. Sporting Gijon - Leganes 1x2

  8. Tenerife - Girona x2

3 helgarderingar, 3 halvgarderingar

216 kr


Spikarna: Wolves är det klart bättre laget och får de bara hål på Burnley så ska det inte vara några konstigheter. Burnley är ju mästare på att tråka ut både motståndare och publik men på hemmaplan hoppas vi att de försöker med någonting kreativt åtminstone, vilket bör öppna upp för Wolves. Höjer ett varningens finger för Podence i bortalaget!

Midtjylland som kämpat på i Champions League under hösten är troligtvis Danmarks bästa lag, men med en form som inte är lika bra. Däremot efter några poängtapp så är ett bortasvagt Nordsjälland tacksamt att studsa tillbaka mot.


Vi väljer att inte lite på ett högt streckat Chelsea då det trots allt är ett Londonderby som spelas, och där West Ham gått segrande ur de två senaste mötena.


Portugisen känns omöjlig att sia om, Guimaraes är väldigt formstarka på bortaplan samtidigt som Santa Clara är formstarka hemma, mot just Guimaraes. Hade lutat mer åt hemmalaget men alla tecken åker med!


Mirandés - Albacete luktar 0-0 lång väg men där hemmalaget ska hållas snäppet högre. Kika på underspel vetja!


Spelstopp ikväll 18:29 på Svenskaspel


Lycka Till!

Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform