• Skribent REKEN

Topptipset med extra pengar i potten får liva upp denna gråa måndag

Som rubriken lyder så bjuds det på extra pengar från Svenska Spel på topptipset ikväll. De kryddar med 250 000 kr, på en kupong som innehåller bl.a. tungviktsmöte på Anfield, Allsvenskan och Serie A. REKEN synar de åtta matcherna och ni, ni gör bäst i att hänga med!1. Liverpool - Arsenal 1 2

Liverpool är det klart bättre laget men dessa matcher brukar det svänga om, och Arsenal är inte alls ofarliga samt ser väldigt intressanta ut! Gaffel och målfest(?) Härlig måndagsunderhållning framför allt!

2. Fulham - Aston Villa x2

Fulham var nära att komma ikapp Leeds men stannade vid just "nära". Villa inledde med en 1-0 seger mot Sheffield U och ska vara det bättre laget här. Streckningen är ganska jämn och då utgår vi från bortaseger.

3. Bologna - Parma 1x

Det luktar kryss lång väg här. Fem av de sex senaste matcherna lagen emellan har slutat just oavgjort. Hemmaplan för Bologna gör dock att det tippar över för dem. Men ta med alla tecken om det finns möjlighet.

4. AIK - Mjällby 1

Även om Mjällby gör det bra för det mesta så tror vi på ett taggat AIK med lite mer självförtroende efter derbysegern senast. Mer motivation och hemmaplan gör detta till en bra spik.

5. Kalmar FF - Varberg 1x2

Varberg är lite av ett frågetecken. De har plumpat de två senaste matcherna som de kanske borde ha vunnit. Kalmar å andra sidan är alltid ett frågetecken. Senast slog man blåvitt borta men senast det blev tre poäng på hemmaplan var vid midsommar. Oviss match som ni förstår så alla tecken åker med!

6. Örgryte - GAIS 1x

Derby i Göteborg! På förhand känns det som en jämn och målsnål tillställning. Örgryte är däremot starka hemma med fem raka segrar. Men då det är derby och GAIS kommer från en seger så tar vi med krysset också.

7. Eskilstuna - KIF Örebro 1

Vi tar oss till OBOS Damallsvenskan! Dålig form på Eskilstuna men förlusterna har kommit mot topptrion. Örebro är dock ett lättare motstånd och hemma är man generellt starka. Bra chans för Eskilstuna att ta sig över strecket och in på vinnarbanan.

8. Nordsjälland - Lyngby 1x2

Här ska alla tecken med! Usel form på båda lagen som har varsin poäng efter två omgångar. Lyngby har bara släppt in ett mål men inte gjort något. Nordsjälland å andra sidan har gjort tre och släppt in fyra. Ovissheten är således ett faktum så danskarna helgarderas.


4 halvgarderingar 2 helgarderingar 144 kr


Klicka här för att komma till Topptipset, och stort LYCKA TILL!Senaste inlägg

Visa alla

Idag blickar vi mot våra Norska grannar. Det bjuds på flera matcher och vi har hittat en fin trippel hos Speedybet! Serieledande Lilleström har fem segrar och 10-0 i målskillnad på hemmaplan. Bakom ja

Aprilsolen är här och det är även Allsvenskan, som vi har längtat! Klockan 15 idag kickas det igång och det är Hammarby - Helsingborg som är först ut. Helsingborg är tillbaka i finrummet och det ska b

Under vår nya flik, Speltips 2.0, kommer ni att kunna ta del av våra hetaste speltips på ett snabbt och smidigt sätt. Rekarna är fortfarande grundligt analyserade av våra rekare men nu istället utform